Grupul Skyworth

Compania Skyworth a fost înființată în anul 1988, cu sediul central în Shenzhen High Tech Industrial Park supranumit Silicon Valley-ul Chinei având peste 37.000 de angajați la nivel global. Skyworth este o corporație high-tech specializată în dezvoltarea și fabricarea  de bunuri electronice de larg  consum, dispozitive digitale de afișare, set top box-uri, sisteme de supraveghere, comunicații de rețea, tehnologie de iluminat cu LED-uri.

Mai mult decât atât, grupul s-a implicat în industria aparatelor de uz casnic, cum ar fi frigidere și mașini de spălat. Recent, Skyworth a adaugat cercetarea, dezvoltarea și fabricarea de aparate de aer condiționat în gama largă de activități a companiei.

Noi, Shenzen Skyworth Air Conditioning Technology Co. Ltd suntem o subsidiara a grupului Skyworth, cu un capital social de 32.2 milioane dolari. Suntem specializati in productia si vanzarea de echipamente de aer conditionat, fiind in mod particular preocupati in cercetarea, dezvoltarea, productia si vanzarea de produse inteligente si prietenoase cu mediul inconjurator. Fabricile noastre ocupa o suprafata de 270.000 mp in Districtul Longgang, Shenzhen si de 480.000 mp in Zhuhai, Guangdong China. Capacitatea totala anuala de productie este de 6 milioane de seturi RAC si LCAC avand o valoare de productie care depaseste 1.6 miliarde de dolari. Suntem prima si in continuare singura fabrica din Shenzen care produce echipamente de aer conditionat.

Calitate Premium

Cea mai importanta caracteristica a aparatelor de aer conditionat Skyworth este calitatea premium. Standardele de fabricatie pentru fiecare dintre componentele aparatelor produse de Skyworth sunt, din start, cele mai inalte ale industriei de profil. Componentele utilizate, respective compresoarele si piesele electronice sunt selectate cu deosebita grija din randul celor produse de cei mai renumiti producatori mondiali de profil, ca Mitsubishi si Toshiba, in timp componentele electronice provin de la renumiti producatori japonezi. Testele de eficienta, sunet, vibratii, temperaturi, imbatranire accelerata si altele sunt efectuate la standarde mai inalte decit cele utilizate in mod obisnuit in industria de profil. Toate produsele finite sunt testate în special în vederea detectării scurgerilor sau a altor defecte fundamentale.

Materiile prime utilizate corespund celor mai inalte standarde. Conductele din cupru U-Groove, aripioarele anti-corozive albastre, precum si procesul de fabricare a componentelor complet automatizat, asigură obtinerea de produse de inalta calitate.

Tehnologie și fiabilitate

Produsele noastre incorporeaza tehnologii de ultima generatie. Controlul avansat al ventilatorului impreuna cu functia i-Feel reduc semnificativ zgomotul din incapere. Generatoarele de ioni si filtrele IFB curata aerul. Conexiunea WiFi usureaza controlul aparatului prin intermetiul unei interfete inteligente. Unitățile sunt echipate cu compresoare japoneze si sisteme ce permit operarea  în cele mai grele condiții, cum ar fi functionarea la temperaturi exterioare de -15 grade Celsius atât pentru  răcire cât și pentru încălzire.

Garantie

Avand in vedere toate cele de mai sus, Skyworth Romania ofera o garantie de 5 ani pentru toate produsele sale.