Tehnologia ALL DC Inverter

Compresorul si ventilatoarele ambelor unitati (cea interioara si cea exterioara) sunt echipate cu tehnologia ALL DC Inverter.

R410a Refrigerant Ecologic.

Agentul refrigerant R410a este un Freon ecologic de ultima generatie cu un GWP foarte scazut.

Global Patentat Motorul „Stepless DC”

Sistemul patentat Stepless pentru ventilatoarele de interior ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege intre 99 de viteze de ventilatie (intre 1% si 99%).

Filtrul generator de ioni Cold Plasma

Acesta este un filtru special, generator de ioni negativi care ionizeaza negativ particulele din aer, reducand in acest fel poluarea acestuia.

Control WiFi

Grupul Skyworth, cunoscut pentru experiența sa deosebita în domeniul multimedia și tehnologie, își focalizeaza toată atenția în îmbunatațirea controlului utilizatorilor. Seria Delfin vine cu opțiunea WiFi control, permițându-vă controlul unității literalmente de oriunde din lume; tot ce va trebuie este o conexiune la Internet de pe telefonul mobil sau tabletă.

Functia iFeel

Unitatea interioara are abilitatea de a identifica temperatura camerei la nivelul telecomenzii si nu acolo unde este pozitionata unitatea interioara. Aceasta functie asigura un nivel sporit de confort utilizatorului, deoarece unitatea “simte” temperatura aerului din jurul acestuia si nu pe cea de la punctul de instalare, care poate fi, de cele mai multe ori, diferita.