Tehnologia ALL DC Inverter

Compresorul si ambele ventilatoare (atat cel interior cat si cel exterior) sunt echipate cu tehnologia ALL DC Inverter.

R410a Refrigerant Ecologic.

Agentful refrigerant R410a este un Freon
ecologic de ultima generatie cu un GWP foarte scazut.

Global Patentat Motorul „Stepless DC”

Sistemul patentat Stepless pentru ventilatoarele de interior ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege intre 99 de viteze de ventilatie (intre 1% si 99%).

Filtrul generator de ioni Cold Plasma

Acesta este un filtru special, generator de ioni negative care ionizeaza particulele negative din aer, reducand in acest fel poluarea.

Control WiFi

Unitatile sunt WiFi ready. Adaugarea unui modul optional pentru WiFi permite utilizatorului sa comande unitatile de oriunde s-ar afla in lume, prin descarcarea aplicatiei Skyworth pentru smartphone.

Kit de incalzire pentru temperaturi joase

Kitul de incalzire pentru temperature foarte joase. Aparatele de aer conditionat Delfin Seria din Skyworth functioneaza in cele mai dificile conditii. Incalzesc chiar si atunci cand temperatura exterioara scade sub -20 grade Celsius.

Functia iFeel

Unitatea interioara are abilitatea de a identifica temperatura camerei la nivelul telecomenzii si nu acolo unde este pozitionata unitatea interioara. Aceasta functie asigura un nivel sporit de confort utilizatorului, deoarece unitatea “simte” temperatura aerului din jurul acestuia si nu pe cea de la punctul de instalare, care poate fi, de cele mai multe ori, diferita.