Agentul de racire ecologic R 32

R 32 este ultimul tip de agent de racire pe baza de Freon cu un nivel redus record de GWP in comparative cu predecesorul sau R410a.

Tehnologia ALL DC Inverter

Compresorul si ambele ventilatoare (atat cel interior cat si cel exterior) sunt echipate cu tehnologia ALL DC Inverter.

Global Patentat Motorul „Stepless DC”

Sistemul patentat Stepless pentru ventilatoarele de interior ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege intre 99 de viteze de ventilatie (intre 1% si 99%).

Filtrul generator de ioni Cold Plasma

Acesta este un filtru special, generator de ioni negative care ionizeaza particulele negative din aer, reducand in acest fel poluarea.

Control WiFi

Modulul WiFi permite utilizatorului sa comande unitatile de oriunde s-ar afla in lume, prin descarcarea aplicatiei Skyworth pentru smartphone.

Kit de incalzire pentru temperaturi joase

Este capabil sa incalzeaza spatiul chiar si la temepraturi exterioare de -20 grade Celsius si sa raceasca spatiul chiar si la temperaturi exterioare de -15 grade Celsius, fiind astfel ideal pentru camere de servere.

Functia iFeel

Unitatea interioara are abilitatea de a identifica temperatura camerei la nivelul telecomenzii si nu acolo unde este pozitionata unitatea interioara. Aceasta functie asigura un nivel sporit de confort utilizatorului, deoarece unitatea “simte” temperatura aerului din jurul acestuia si nu pe cea de la punctul de instalare, care poate fi, de cele mai multe ori, diferita.